ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κοσμήματα Swarovski - Καταστήματα: Mediterranean Cosmos, Κατερίνη, Βόλος και Εξουσιοδοτημένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Η εταιρεία μας

Η Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε. ξεκίνησε την συνεργασία της με τη Swarovski το 1991. Από το 2005 διατηρεί το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Swarovski στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 επεκτάθηκε με το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Swarovski στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 48, στην Κατερίνη και το 2015 με το κατάστημα στο Βόλο, στη διεύθυνση Ερμού 185.
Τον Οκτώβριο του 2013 εγκαινίασε το εξουσιοδοτημένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.swaro.gr  που το 2021 μετονομάστηκε σε www.set24.gr.

Swarovski

Η εταιρεία Swarovski ιδρύθηκε το 1895 στο Wattens της Αυστρίας από τον Daniel Swarovski. Η παραγωγή των κρυστάλλων πραγματοποιείται με μυστική συνταγή, γνωστή μόνο στην οικογένεια Swarovski. 
Τα κρύσταλλα Swarovski χρησιμοποιούνται για την κατασκεύη κοσμημάτων, τηλεσκοπίων, φωτιστικών κ.α. και η εταιρία παραμένει μέχρι σήμερα η κορυφαία εταιρία παραγωγής κρυστάλλων κοπής ακριβείας στον κόσμο.